fbpx
High impact programma's
Voor ondernemers die mensen helpen transformaties door te maken.
Die tegen een plafond aanlopen en voelen dat een (groeps)programma de volgende stap is.
Die deelnemers het maximale uit hun programma’willen laten halen zónder zelf harder te gaan werken. 
Die in hun aanbod meer eenvoud, stevigheid en focus willen ervaren en hun klantenstroom en impact willen vergroten.

Je hebt een succesvolle business, een bewezen aanbod en een constante klantenstroom, maar:

R

Je heb een goede niche gevonden en voelt aan alles dat je door wilt bouwen en je gunt zowel jezelf al je klant high impact!

R

Je wilt kijken hoe je je klanten alleen het meest waardevolle kunt aanbieden want je loopt nu soms over door je 1 op 1 klanten en voelt je gehaast. 

R

Je weet dat het anders kan en moet maar je loopt vast in hoe jij jouw aanbod slimmer kunt inrichten en meer online kunt werken.

R

Je hebt veel ideëen en denkt al maanden na over een echt impactvol programma maar tot nu toe staat er nog geen verkoopbaar product. 

R

Je voelt dat de ruimte in je business te krap wordt, je bent veel en hard aan het werk en legt keer op keer hetzelfde uit aan klanten.

R

Je zit in een dilemma want je gelooft niet in een standaard online programma want wat jij doet gaat veel verder dan alleen kennis delen.

“Ik voel me nu zeker en weet dat m’n programma goed in elkaar zit”
Jette is een kei in het omvormen van jouw online-cursus naar een high end on- én offline programma, met enorm veel waarde voor de deelnemers. Omdat zij zoveel ervaring heeft met het ontwikkelen van professioneel lesmateriaal kan zij als geen ander meekijken, adviseren en je klaarstomen voor een lancering.
Jette heeft mij enorm geholpen om de puntjes op de i te zetten bij het programma waar ik al jaren mee bezig was. En zij heeft gezorgd dat ik mij veel zekerder ben gaan voelen over wat ik te bieden heb en over hoe het programma in elkaar zit. Haar enthousiaste en inlevende manier van werken heeft mij een prettige duw in de rug gegeven om nu echt te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan.
Eline Pellinkhof

Impactvolle (groeps)programma’s zorgen voor duurzame groei voor je klant en continue businessgroei voor jou

Na 10 jaar voor grote bedrijven vele programma’s te hebben ontwikkeld én een burnout;), startte ik mijn eigen bedrijf. Ik startte met het aanbieden van coaching, dit werden later workshops, masterclasses en trajecten. Dat ik programma’s voor mijn eigen bedrijf kon inzetten, had ik tot dan toe gewoon écht niet gezien.

Totdat ik het zo druk kreeg, klanten me goed wisten te vinden, m’n agenda altijd vol zat, ik me meer en meer specifiek op aanbod ging richten en ik verlangde naar meer vrijheid en tijdToen pas kon ik zien dat ik mijn eigen expertise voor mijn eigen bedrijf kon inzetten. Ik had bovenop mijn eigen ‘goud’ gezeten en niet gezien hoe waardevol mijn expertise voor anderen kon zijn.

Ik stelde mezelf de vraag: ‘Hoe tof zou het zijn als ik met een programma ondernemers kan leren hoe zij óók een programma maken?’ 

Ik ontwikkelde een programma speciaal voor ondernemers, coaches en trainers die een verandering in de wereld willen brengen! Die een goedlopend bedrijf hebben opgezet. Én die dromen van hun eigen impactvolle programma. 

Waarin ik zowel alle wetenschappelijke kennis over goede programma’s deel maar ook juist de praktische stappen, formats en tools.

Het programma bood ik als 1 op 1 traject aan en als gehele online training. Het voelde niet kloppend. Want m’n agenda raakte weer snel vol en ik geloof niet in 100% online programma’s, ik weet dat het niet het maximale resultaat oplevert. Ik koos voor high impact en upgrade mijn programma tot dit groepsprogramma.

Want alleen door samen 100% het commitment aan te gaan, er echt te zijn voor je klant, een didactisch ijzersterk groepsprogramma op te bouwen, je rol als leider te ontwikkelen en de kracht van de groep in te zetten zal je klant daadwerkelijk stappen zetten die voor hem of haar goed voelen en resultaat opleveren, vanuit eigenaarschap en intrinsieke motivatie.

En er viel zoveel rust over mij heen, dit is het perfecte businessmodel voor mij maar ook het meest waardevolle voor me klant. Er kwam een enorme shift in focus en richting in m’n bedrijf, ik hoefte me namelijk alleen nog maar op dit groepsprogramma te richten. 

 

“Ik weet nu hoe mijn deelnemers het beste resultaat uit mijn programma halen”

Jette heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opzetten, structureren en creëren van mijn online programma. Jette is er ontzettend goed in om de ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te halen en in concrete en overzichtelijke stappen om te zetten.

Door haar hulp en waardevolle feedback is het mij gelukt om mijn methode voor energiebescherming overzichtelijke en gestructureerd in online modules te gieten. Waar mijn klanten zelfstandig doorheen kunnen werken en echt het maximale uit dit programma kunnen halen, door de verschillende leervormen die ik op aanraden van Jette aanbied.

Jette is een echte vakvrouw die in alles laat zien dat ze de kennis en expertise bezit over waar een online programma aan moet voldoen, en hoe je deze kunt opzetten om het beste leerresultaat bij jouw klanten te bewerkstelligen.

Ik ben zo enthousiast over de expertise van Jette dat ik haar ook heb gevraagd mij te helpen bij mijn nieuwe blended groepsprogramma. Ik kijk er nu al naar uit om weer met haar samen te werken!

Klik hier om Marije’s groepsprogramma te bekijken.

Marije de Jong

Droom jij van een transformatief programma:

=

Waarmee je je business 10x slimmer en lichter inricht en dat je tegen een high end prijs kunt verkopen? 

=

Waarmee jij jouw unieke waarde en methodes verankert en schaalbaar maakt?

=

Dat continu verkocht kan worden wat jou stevigheid, innerlijke geruststelling en zekerheid oplevert?

=

Waardoor je je klant de verantwoordelijkheid en de gelegenheid geeft om het proces zelf te doorlopen maar ze tegelijkertijd jouw begeleiding ontvangen waar nodig?

=

Dat je in verschillende vormen kunt verkopen zoals een groepsprogramma en een 1 op 1 programma?

=

Dat 100% eigen en authentiek voelt en dat jou onafhankelijk en vrij maakt? 

=

Dat jouw meest waardevolle masterpiece vormt waarin al jouw kennis, ervaringen en tools zijn verankerd?

=

Dat niet puur alleen afhankelijk is van jouw begeleiding maar op zichzelf stevig staat en impact maakt?

“Vanuit een ongekende flow zette ik mijn programma neer”

Zoek je een super betrokken, professionele, inlevende, creatieve programmamaker die de vele ideeën en waarde die je in je hebt omhoog haalt, stroomlijnt, aanscherpt en er ook nog eens een schep bovenop doet? Dan is Jette echt je vrouw!

Als holistische Life & Business coach wilde ik echt iets unieks en waardevols creëren voor mijn klanten. En ik wist dat ik niet zelf moest gaan zitten aanmodderen. Wil ik next level kwaliteit bieden, dan was ik me heel bewust dat ik ook de beste nodig had om me hiermee te helpen. Practice what you preach, toch?

Jette is echt een stralende bron van energie en scherpte. Iemand die echt naast je staat in je creatieproces. Een rots. Flexibel, enthousiast en laat je in jezelf geloven. We gingen al tijdens het eerste gesprek in een heerlijke high vibe en dat werd alleen maar sterker. Jette drukte op mijn creatieknop en er ontstond een ongekende flow van alles wat er in mij zat. Ze stimuleert om het beste uit mezelf te halen, en tegelijkertijd weet ze alle brei te structureren en de leerflow to the point te houden, zodat de deelnemer de beste ervaring heeft. Ze houdt me scherp en gefocust, waardoor ik niet alle kanten op vlieg. En als ik dat dan toch doe, haalt ze me in no-time terug.

Jette vangt goud van anderen, maar goud is ze zelf ook! Zonder haar begeleiding had ik mijn goud nooit zo sterk kunnen neerzetten!

Klik hier om de programma’s van Marjolijn te bekijken. 

Marjolijn Desmet

“Goed ingerichte programma’s zorgen voor flow, impact en ease voor jou én je klant!”

Voor ondernemers die leven voor verandering en verbinding maar werken voor vrijheid

Ik ontwikkelde een programma speciaal voor ondernemers, coaches en trainers die een verandering in de wereld willen brengen! Die een goedlopend bedrijf hebben opgezet. Én die dromen van hun eigen high impact programma.

Die niets liever doen dan persoonlijk in contact staan met hun klanten maar ook opzoek zijn naar een meer schaalbaar aanbod om hun eigen energie en tijd te bewaken. 

Een programma waarin ik je in 6 maanden tijd stap voor stap meeneem in het opzetten en inrichten van goedvoelende en goedwerkende programma’s. Zodat jij jouw programma binnen half jaar daadwerkelijk vol vertrouwen aan het draaien bent.

Je ontdek het programma dat helemaal goed voelt voor jou, je krijgt alle stappen en begeleiding waarmee je in de creatieflow blijft, je ontdekt tips en tricks om je deelnemers het maximale uit je programma te halen en hoe je zorgt dat jouw programma in 1 keer zo stevig staat dat het jaren mee kan. Want alleen een gedegen opgebouwd product verdient zichzelf terug en werpt op de lange termijn vruchten af voor jou en de resultaten van je klant.

Zodat jij je aanbod slimmer inricht en er meer rust, flow, ease en stevigheid in je business komt.  Zonder kwaliteit in te leveren.

“Een goedwerkend aanbod maakt jou vrij als ondernemer!”
Jette hielp me een programma met uitdagende werkvormen te bedenken”

Werken met Jette is een boost voor je onderneming. Ze luistert goed naar de behoefte die je hebt, tunet erop in en past waar nodig haar programma aan naar jouw wensen. Ik wist voordat ik met het programma ‘Vang je inhoud’ startte al wat de rode draad van mijn cursus moest worden, maar had niet de didactische skills om me echt zeker te voelen over de inhoud. Jette hielp me een methode met uitdagende werkvormen te bedenken voor mijn deelnemers, zorgde voor flow in het geheel en coachte me als ik vastliep. Met name dat laatste vind ik ge-wel-dig aan haar: ze laat je in je waarde, geeft ruimte aan jouw tempo, en stookt met de juiste vragen je vuurtje dusdanig op dat je alles aankunt. Bovendien heeft ze een geweldig netwerk van mensen om zich heen, waardoor je meteen de juiste persoon te pakken hebt als je een deel van het maken van je programma wilt uitbesteden. Dankzij Jette voel ik weer wat ik te geven heb, wat ik anderen gun, en dat er genoeg mensen zijn die daarop zitten te wachten. 

Klik hier om de programma’s van Mirjam te bekijken. 

Mirjam Hoekstra

“Ik heb nu mijn eigen programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch!”

Ik ben bij Jette terecht gekomen, omdat ik graag mijn eigen online programma wilde maken.
Al een langere tijd was dit iets wat op mijn to do list stond, maar ik wist zelf niet zo goed waar ik moest beginnen. Ook had ik geen idee wat ik wel en niet in mijn online programma wilde hebben, doordat ik dit niet zo goed wist was ik ook heel goed in uitstellen.
Samen met Jette heb ik echt de inhoud van mijn programma gevangen, echt een feestje om samen met haar te doen!
Zij hielp mij om stap voor stap het programma te maken. Ik heb nu mijn eigen online programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch! Daarnaast leerde ik ook nog veel van Jette over hoe deelnemers het makkelijkst tot leren komen en hoe ik andere dingen het beste kon aanpakken. Dit zorgt ervoor dat mijn online programma ook echt impact gaat maken. Als ik dit programma niet gevolgd zou hebben, dan zou ik nu nog steeds zoekende zijn en weet ik zeker dat mijn online programma er nu niet was geweest.

Iris Mulder

“Ik heb een stevig programma waarmee mij klanten blijvende resultaten boeken”

Het groepsprogramma van Jette ben ik gaan volgen omdat ik nog geen ervaring had met het maken van online programma’s, maar het wél meteen goed wilde doen!

Jette is een heerlijk positief persoon om mee samen te werken. Zij weet heel goed hoe je een deelnemer in flow krijgt en houdt en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze jouw programma niet alleen fijn doorlopen, maar er ook blijvende resultaten mee boeken. Daar is het mij ook echt om bedoeld!

In het creatieve proces kom je aardig wat obstakels in jezelf tegen 😉 Jette wist deze steeds te tackelen en mij weer te motiveren om door te gaan.
Op de inhoud is Jette superscherp. Telkens als ik dacht dat ik er het maximale had uitgehaald, merkte zij verbeteringen op en deed zij creatieve suggesties. Dit heeft mijn programma nog sterker gemaakt. Ik sta nu volledig achter mijn product en heb zin om het de wereld in te slingeren!

Wendy van Loon

Over Jette

Als Programmaexpert help ik ondernemers met het vangen van hun goud en dit af te gieten in goedvoelende, goedwerkende en didactisch verantwoorde programma’s. 

Zelf heb ik ervaren hoe een kwalitatief programma je vrij kan maken op ontzettend veel vlakken.

Mijn wetenschappelijke kennis over leren en het ontwerpen van impactvolle programma’s combineer ik met mijn ervaring als ondernemer met een meer schaalbaar aanbod.

En dit geef ik maar al te graag door aan mijn klanten. 

Zowel vanuit mijn kantoor in Utrecht als mijn Aanbod Academie verzorg ik 1 op 1 trajecten, groepsprogramma’s en online programma’s. Alles met tot doel om jouw unieke goud op impactvolle wijze te delen met jouw klanten zodat zij een daadwerkelijke transformatie doormaken, tevreden zijn, bij je terug komen en de resultaten die ze bij jou hebben behaald vertellen aan anderen. 

Want ik geloof dat we allemaal iets unieke op deze aarde komen brengen, er veel meer vrouwelijke energie de wereld in gezonden mag worden, we zelf moeitelozer mogen ondernemen en dat transformatieve programma’s hier hét meest impactvolle middel voor zijn.

Jette is geweldig in het structureren van inhoud en ideeen en de waarde herkennen van wat voor mij nog een grote brei was.

Door alles heen voel je haar enorme expertise als onderwijskundige en haar enorme ervaring in het opbouwen van een ijzersterk programma.

Mijke Linssen

Zeker de moeite waard om samen te werken met Jette, ze is goed in wat ze doet.

Je voelt je meteen op je gemak, in het intake gesprek was ik binnen no-time mezelf. Ze zorgt voor creativiteit zodat jij voor ogen hebt wat je wilt gaan doen met je programma en ze stelt goede vragen waardoor je keuzes gaat maken 

Joyce

Jette heeft mij ontzettend geholpen om ons online programma vorm te geven.

Ze luistert goed, schakelt snel, begrijpt je, en weet waar ze het over heeft. Dankzij haar hebben we echt in korte tijd een kwaliteitscursus kunnen neerzetten. Ik ben haar echt heel erg dankbaar en kom zeker in de toekomst bij haar terug.

Willemijn Welten

Yes! Ik wil aan de slag! 

“Je waarde en gevoel worden vertaald in een goedwerkend aanbod”

Jette is een ervaren vakvrouw en weet precies hoe je jouw waarde en gevoel kunt vertalen in een goedwerkend aanbod.

Ze voelt je droom en behalve dat ze je helpt bij het ontdekken van je methode en hier je programma uit op te bouwen, is ze ook je coach die oog heeft voor jou en voor het te behalen resultaat voor jou en je toekomstige klanten.

Jette motiveert, ondersteunt en helpt je verder als je even vastzit. Ze legt haar vinger op de zere plek.
Ze is authentiek, inspirerend, heeft een positieve vibe en een enorme passie voor haar vak.
Ze deelt daarbij haar kennis en kunde maar ook wie ze is heeft enorme toegevoegde waarde. Ze geeft dat beetje vertrouwen en bevestiging dat ik regelmatig nog nodig heb.

Klik hier om de programma’s van petra te bekijken.

Petra Vink

Stop shrinking to fit the places you’ve outgrown

Veelgestelde vragen

Ik heb heel veel ideeën, bepalen we ook mijn programmaidee?

Jazeker! Ik begeleid je door een ontwerpproces heen om tot jouw meest krachtige programmaidee te komen. Zo kijken we o.a. naar ‘jouw goud’ (jouw unieke waarde) en met welke klanten jij graag wilt werken. Zo achterhaal je welke oplossing jij voor hen kunt bieden middels jouw online programma. 

Ik heb interesse in het groepstraject! Wanneer begint het?

Stuur me even ene berichtje, dan bepalen we de beste startdatum voor jou. 

Wat doen we precies tijdens een programmadesign sessie?

Tijdens deze sessie help ik je de structuur voor je programma neer te zetten. We bepalen jouw modules en lessen zodat je een logische ontwikkelroute voor je deelnemers uitstippelt. Na de sessie heb je je programmaopzet helder en uitgetekend. De basis van waaruit je je programma invulling kunt gaan geven.

Hoe zit het met livedagen en de huidige maatregelen?

Tijdens de creatiedagen waarop we als groep bij elkaar komen houd ik de adviezen van de overheid aan. 

Het kan dus zijn dat live dagen online moeten plaatsvinden of verschoven worden. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 2 termijnen betalen. Hier zitten geen extra kosten aanvast. 

Bouwen we ook een online academie?

Het bouwen van een eigen online academie in WordPress is niet per se nodig.
Ook kun je gebruik maken van kant en klare platformen zoals Huddle en Membirds. In dit artikel licht ik de verschillende mogelijkheden voor platformen toe.
Tijdens het groepstraject begeleid ik je in het keuzeproces voor het best passende platform voor jouw programma.