fbpx
Maak je methode en online programma

Wil jij ook hét aanbod dat ALLE succesvolle ondernemers hebben, dat hen vrij maakt, waar ze bekend om zijn, waarmee ze opschalen én waar ze impact mee maken?

Je werkt nu nog voornamelijk 1 op 1 en je denkt veel na over je online programma want: 

 • Je hebt al besloten dat je je aanbod van offline naar online wilt brengen om zo nóg meer impact te maken en eindelijk de vrijheid gaat ervaren waar je naar verlangt.
 • Je werkt succesvol met mensen en je wilt deze aanpak finetunen tot jouw unieke methode én dit afgieten in een online programma waarmee je je onderscheidt.
 • Je werkt nu nog veel 1 op 1 en je merkt dat je aan je plafond zit en je weet dat een online programma het volgende level is.
 • Je hebt soms het gevoel dat je ‘maar wat doet‘, je hebt nog geen stevig stappenplan en je zoekt deze bouwstenen voordat je de volgende groeistap kunt zetten.
 • Je weet inmiddels als ondernemer wat je te bieden hebt en je wilt het ondernemen vanaf nu anders doen: simpeler én duurzamer
 • Je ziet steeds meer ondernemers succesvol online gaan en je weet dat jij dit ook kan maar doordat je niet weet hoe te beginnen voelt het continu alsof je achterloopt.
 • Je weet dat je echt iets unieks te brengen hebt maar je bent nog veel tijd kwijt aan jouw toegevoegde waarde en oplossingen in kaart te brengen, want wat krijgt je klant nou precies bij jou?

 

 • Je bent al begonnen met het uitdenken van je online programma maar het is nu 1 grote brei aan kennis geworden en na module 1 of 2 ben je vastgelopen
 • Je vindt het lastig om te bedenken wat er allemaal in je programma moet en of je klanten er wel resultaat uithalen en tevreden gaan zijn. 
 • Je vindt het nog lastig om te benoemen wat samenwerken met jou concreet oplevert waardoor je klant niet goed begrijpt waar ze precies in investeren en afhaken
 • Je bent een expert in je vak, zelfs een van de betere in de markt en je verlangt ernaar om al je kennis en ervaring samen te brengen en meer in een leiderrol te stappen. 
 • Je wilt het heel graag maar je ziet nu nog niet hoe je snel je eigen methode en online programma neerzet en ook eindelijk die stevige basis in je business legt.
 • Je hebt hoge standaarden en wilt het nu echt serieus aanpakken en een kwaliteitsprogramma neerzetten waar je klanten positief over praten.
 • Je bent klaar met het nog langer uitstellen want je weet dat dit de zet is die je veel groei op gaat leveren en waarmee jij van veel grotere waarde en betekenis gaat zijn voor je klanten.

‘Ik koos voor impact, voldoening én vrijheid’

Na jaren als onderwijskundige transformatieve programma’s gemaakt te hebben, diepte ik mijn werkproces uit. Wat deed ik met iedere klant? Wat was mijn toegevoegde waarde? En hoe kon ik dit schaalbaar maken?

Door mijn eigen unieke methode in kaart te brengen en door mijn achtergrond, kon ik hier snel en moeiteloos ijzersterke programma’s uit vormen.

Dit was mijn ticket naar vrijheid. Het vormde namelijk het stevigste fundament in mijn business, dat zorgde voor mijn eigen plek in de markt, veel meer voldoening, speelruimte, een passieve inkomstenstroom, energie maar bovenal voor echte verandering voor mijn klanten.

Met de bundel ‘Create your method & online program’ heb je toegang tot mijn 2 online programma’s waarmee je ook jouw unieke methode creëert en jouw impactvolle online programma neerzet!

methode en online programma

“Een goedwerkend online programma is je beste marketing (en is letterlijk goud waard)”

 

Online bundle 595,- ex

Create your method & online program

 • 1 jaar toegang tot Maak je online programma (t.w.v. 1597,-)
 • 1 jaar toegang tot Maak je methode (t.w.v. 275,-)
 • 1 jaar toegang tot de Bonuslessen
Maak je methode en maak je online programma

“Jette heeft mij ontzettend goed geholpen om mijn online programma vorm te geven en stevig neer te zetten.

Ze luistert goed, schakelt snel, begrijpt je, en weet waar ze het over heeft.

Dankzij haar hebben we echt in korte tijd een kwaliteitsprogramma kunnen neerzetten.
Ik ben haar echt heel erg dankbaar en kom zeker in de toekomst bij haar terug!”

Willemijn Welten

“Jette heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opzetten, structureren en creëren van mijn online programma én groepsprogramma. Jette is er ontzettend goed in om de ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te halen en in concrete en overzichtelijke stappen om te zetten. Door haar hulp is het gelukt om mijn methode voor energiebescherming overzichtelijke en gestructureerd in online modules te gieten. Waar mijn klanten zelfstandig doorheen kunnen werken en echt het maximale uit dit programma kunnen halen. Jette is een echte vakvrouw die in alles laat zien dat ze de kennis en expertise bezit over waar een online programma aan moet voldoen, en hoe je deze kunt opzetten om het beste leerresultaat bij jouw klanten te bewerkstelligen”.

Marije de Jong

“Jette is een kei in het (om)vormen van jouw online-cursus naar een high end groepsprogramma, met enorm veel waarde voor de deelnemers. Omdat zij zoveel ervaring heeft met het ontwikkelen van professionele programma’s kan zij als geen ander meekijken, adviseren en je klaarstomen voor een lancering.
Jette heeft mij enorm geholpen om de puntjes op de i te zetten bij het programma waar ik al jaren mee bezig was. En zij heeft gezorgd dat ik mij veel zekerder ben gaan voelen over wat ik te bieden heb en over hoe het programma in elkaar zit. Haar enthousiaste en inlevende manier van werken heeft mij een prettige duw in de rug gegeven om nu echt te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan”.
Eline Pellinkhof

Veelgestelde vragen

Ik heb al een online programma maar ik voel me er onzeker over, kan ik meedoen?

Ja zeker. In mijn programma’s leer je hoe je vanuit een stevig ontwerp én jouw unieke aanpak (methode!) je programma goed opbouwt. Mijn filosofie is dat je programma eerst goed moet vóelen voor jezelf. Dit zit hem in het omhoog halen van jouw unieke toegevoegde waarde én het concreet maken van het verschil dat jij voor jouw klanten maakt met jouw programma. Vervolgens moet het programma goed wérken voor je klant (en voor jou). Hiervoor heb ik mijn wetenschappelijke onderwijskundige kennis en trainers ervaring omgezet in praktisch toepasbare stappen om te gebruiken voor jouw programma. Ofwel een bewezen stappenplan dat je keer op keer kan gebruiken om programma’s te maken. 
Je gaat merken wanneer je programma goed voelt én goed werkt, je je programma vanuit trots en vertrouwen gaat verkopen.

Hoelang heb ik toegang tot beide programma's?

Met deze bundel heb je een jaar lang toegang tot mijn 2 online programma’s:

 1. Maak je methode
 2. Maak je online programma 

Beide online programma’s vind je in mijn Aanbod Academie. Hier vind je per programma alle video’s, werkboeken en opdrachten waarmee jij je eigen methode én online programma creëert.

Hoeveel tijd kost het om mijn methode en online programma neer te zetten?

Hieronder een overzicht van de tijdsduur. 

Maak je methode
Dit is het kortste programma, bestaande uit 5 stappen die je binnen enkele uren/dagen of weken kunt doorlopen. Neem in ieder geval voor iedere stap 1,5 uur de tijd. Zo kun je 5 weken lang een uur blokken in je agenda, of plan een hele dag in om jouw methode neer te zetten. Whatever works for you!

Maak je online programma
Dit is een programma bestaande uit 6 modules met een langere doorlooptijd. Ga voor dit programma uit van enkele maanden. Ga voor iedere module uit van een dagdeel.  Daarnaast maak je creatieruimte vrij om jouw programma uit te werken. In module 1 van het programma begeleid ik je bij het neerzetten van een fijne persoonlijke planning zodat jij met plezier creëert, overzicht hebt en het maximale uit het programma haalt!

Ben je van het snellere werk? Dan kun je de stappen sneller achter elkaar doorlopen (alle content is direct toegankelijk).